ALLSCANNER VXDIAG A3

ALLSCANNER VXDIAG A3 pentru BMW, LAND ROVER & JAGUAR si VW
Versiunea de software BMW: ISTA-D v40.01.21, Programare: ISTA-P V3.59.4.004Software-ul Land Rover & Jaguare Versiune: V148Versiunea software VW: ODIS V4.0.0
ALLSCANNER VXDIAG A3 este o noua generatie de echipamente universale de diagnoza pentru automobile dezvoltate de Shenzhen Allscanner Technology Co., Ltd.,pentru BMW, LAND ROVER & JAGUAR, VW, putind utiliza si cel mai recent protocol DOIP (Protocolul este utilizat pentru vehiculele produse dupa BMW Serie F,Land Rover si Porsche, modele noi Volkswagen). Scanerul are 3 moduri de conectare pentru diagnosticare: USB, WIFI si prin cablu.
Nota: Va rugam sa instalati HDD-ul de 500GB pe un laptop cu procesor I5 si 4Gb si sa-l utilizati numai pe un singur laptop. Daca schimbati laptopul, software-ul se poate corupe trebuie sa trimiteti HDD înapoi pentru a copia din nou software-ul.
ALLSCANNER VXDIAG A3 Caracteristici:
1.VXDIAG A3 pentru introducerea functiei BMW
Noul software BMW poate realiza programarea si codarea pentru toate autoturismele din seria BMW E / F / G. La fel ca BMW ICOM A1 / A2 / A3, ALLSCANNER VXDIAG A3suporta toate programele BMW. Principalul program de diagnoza include:BMW ISTA-D (Diagnostic);BMW ISTA-P (Programare)BMW Group ISPI (a patra generatie de client de diagnoza BMW);E-SYS (software de inginer pentru seria F, disponibil pentru programare, codare, activarea functiilor ascunse, caracteristici avansate);WINKFP (pentru seria E: programare, upgrade si downgrade);Tool32 (introduceti cheia, codurile de import, stergeti certificarea, caracteristicile avansate ale seriei BMW);INPA (cititi informatiile vehiculului, diagnosticati, cititi si stergei codurile de probleme);Codificarea BMW (pentru seria E: introduceti date de import, modificati codul sau activati functii ascunse);KSD2 (ofera informatii complete de reparare a vehiculelor pentru diagnostic sau programare);Instrumentul NCS-Expert (pentru seria E: setarea codurilor,activarea functiilor ascunse si modificarea setarilor);
Software-ul BMW include versiunea inginer, care este sistem de programare rapida si usor de diagnosticat, care este folosit in fabrica. Software poate fi utilizat in limba engleza sau germana. Versiunea Engineer este atât de practica si puternica încât poate atinge performantele profesionale identice originalului. pot schimba limbajul prin portul OBD pentru masinii de import (maini de reglementare în Europa, Statele Unite, Africa , etc.). Caracteristicile includ în principal: diagnosticare, programare (inclusiv programarea unui singur modul), codare,activare functii ascunse, activarea functiilor noi, actualizarea sistemului modulului.Versiunea software-ului BMW: Diagnostic: ISTA-D v40.01.21, Programare: ISTA-P v3.59.4.004
Urmatoarele functii pot fi activate pe baza modelului de configurare existent:

01 utilizarea butonului din cabina pentru a închide portbagajul (hayon electric), pentru a opri în orice moment functionarea inversa (disponibila în masinile cu hayon electric)

02 activarea functiei Bluetooth pentru telefon, pentru a reda automat muzica de pe telefon de fiecare data când porniti masina. (Disponibil în modele cu port USB în cotiera sau peconsola centrala)

03 suporta redarea audio si video prin cablu USB si prin iPod.04 conectarea la telefon prin Wi-Fi (telefoanele mobile trebuie sa instaleze software-ul

05 activarea functiei de recunoastere vocala (disponibila în prezent numai pentru apelarea prin telefon digital în limba engleza)

06 utilizarea meniului de navigare atunci când conduceti, TV in motion

07 Aplicatii active pe internet (disponibile în modelele post 2012.09 cu navigatii profesionale ( unele modele sunt neacceptate )

08 plierea imediata a oglinzilor retrovizoare din telecomanda (se apesa tasta de blocare timp de 1,5 secunde)

09 activarea modului sport pt cutia de viteza pe masinile sport, avand un raspuns mai rapid pentru a accelera. Va produce coduri de eroare în testul ECU în modulul 4S. (Nu se recomanda)

10 împiedica în mod eficient coliziunea din spate deoarece lampile de frâna clipeste repede la frânare (pentru seria 3 seria 5)

11 utiliza traficul de telefon mobil pentru a naviga pe Internet pe iDrive prin telefon Bluetooth 

12 reglati viteza de avertizare a schimbarii unei benzi (disponibila la masinile de ultima generatie)

13 eliberarea automata a frânei de mâna (butonul de parcare) când vehiculul este pornit

14 adaugarea sistemul de recunoastere a benzilor de circulatie si de identificare a limitei laterale a drumului (disponibila la autoturismele cu camere faa) (înca netestate)15 L7 în jurul Sound Pro
Personalizare masina:

1. Setați timpul alarmei centurii de siguranță (secunde / sec)

2. Dezactivați alarma centurii de siguranță pasagerului

3. Dezactivați alarma centurii de siguranță șoferului

4. Setați starea de pornire / oprire a motorului la fel ca înainte de dezactivarea contactului sau oprirea stării implicite.

5. Setează blocarea automată a deblocării automate când contactul este decuplat

6. Reglați modul Economie de combustibil ca mod implicit după pornirea motorului

7. Activați fereastra de rulare când ușa mașinii este deschisă

8. Activați sau dezactivați opțiunea DRL (Day Running Lights).

9. Setați Luminile de semnalizare auxiliare și de intersecție "Automat"

10. Activați reglarea luminozității DRL (setarea implicită din fabrică este mai strălucitoare)

11. Se aprinde lumina de ceață în timp ce farul este aprins

12. Activați Blocare / Deblocare sunet și ajustați volumul

13. Activați trapa de închidere automată atunci când plouă (poate duce la inițializarea trapei, aceasta va funcționa numai după aprinderea timp de 10 secunde, nu foarte eficientă).

14. Setați ștergătorul de parbriz inapoi la locul său când contactul este decuplat

15. Se se închide automat trapa într-o stare înclinată (trebuie inițializată trapa)

16. Setați timpul de pornire / oprire a luminii de semnalizare (F30)

17. Activați afișarea meniului CIC pentru versiunea CI

18. Sunt disponibile trei numere telefonice Bluetooth

19. Măriți numărul de telefon și spațiul de stocare a textului (25 până la 50) Aer condiționat automat (A / C)

20. Setați memoria internă de circulație internă la fel ca atunci când contactul a fost dezactivat ultima dată.

21. Setați memoria sistemului de climatizare la fel ca atunci când aprinderea a fost dezactivată ultima dată.

22. Afișați puterea de ieșire a motorului și cuplul motorului pe ecranul de navigație

23. Anulați mesajul de confirmare a întârzierii inițializării ecranului inițial

24. Anulați instrucțiunea pentru camera din spate atunci când inversați

25. Afișați stația de benzină disponibilă în navigație

26. Info privind limita de afișare a afișajului (Aveți nevoie de suport hardware)

27. Afișați meniul cuplului motorului

28. Farul auto

29. TPMS

30. Afișarea presiunii și temperaturii învelișului (necesită suport hardware)

31. Schimbati mile in kilometri

33. Sincronizarea timpului GPS

34. Tabloul de bord stimulează consumul instant de combustibil: se schimbă de la 20 la 30

35. Activați întotdeauna lumina de bord

36. Activați iluminarea tabloului de bord întotdeauna pe timp de noapte (Pentru modelele BMW 535, GT, 7 și o parte din BMW 530)

37. Activați iluminarea tabloului de bord întotdeauna în timpul zilei (pentru BMW 535, GT, seria 7 și o parte din BMW 530)

38. Activarea lămpilor de bord va deveni gri (Pentru modelele BMW 535, GT, 7 și o parte din BMW 530

)39. Activați luminile din tabloul de bord transformă portocaliu sau gri (Pentru modelele BMW 535, GT, 7 și o parte din BMW 530)

40. Modul DS afișează trecerea curentă de la S1 la S7

41. Setați afișajul Head-Up (distanța și semnalul de direcționare a hărții de navigare etc.) (Aveți nevoie de suport hardware)

42 Radarul de mers înapoi PDC este schimbat vertical și orizontal
2. VXDIAG A3 pentru LAND ROVER & JAGUAR Caracteristici:
Cel mai nou JLR IDS V148 poate efectua programare on-line, testare, diagnosticare și programare cheie cu Incode, localizare chineză, etc.
Pentru 2014 Range Rover Executive Edition și pentru noul Range Rover Sports, deoarece protocolul de comunicare a fost schimbat, numai ALLSCANNER VXDIAG A3 este verificat pentru a putea diagnostica. JLR Mongoose nu mai poate acoperi, dacă cablul JLR Mangoose este conectat la autovehicul, toate lămpile de avertizare ale panoului de bord vor fi aprinse și vor duce la defectarea vehiculului; VCM nu poate acoperi nici unul, deci poate să acopere noile modele Jaguar și Land Rover.
ALLSCANNER VXDIAG A3 Limba:Engleză / Japoneză / Portugheză / Română / Coreeană / Olandeză / Poloneză / Turcă / Spaniolă / Franceză / Italiană / Croată / Daneză / Germană / Suedeză / Finlandeză / Slovenă / Cehă / Rusă / Greacă / Chineză
Funcții software: citiți în direct fluxul de date, testul de acționare, monitorizarea, testarea utilităților, reprogramarea, codul de diagnosticare a erorilor.
Protocol bus:1. J1850PWM / SCP2. ISO9141 / KWP20003. ROSCO4. Viteza medie CAN5. Bus CAN (capabil de ISO 15765, GMLAN și ISO14229)
3. VXDIAG A3 pentru marca VW:
Funcția VW Introducere:Suporta cel mai nou software ODIS 4.0.0 și protocolul UDS.Suporta Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Lamborghini
ODIS Limbă disponibilă: engleză / japoneză / portugheză / română / coreeană / olandeză / poloneză / turcă / spaniolă / franceză / italiană / croată / daneză / germană / suedeză / finlandeză / slovenă
Cerințe de sistem: Procesor dual-core, I5 sau superior; peste 4G de memorie
Lista Vxdiag A3:
1 pc x unitate principală ALLSCANNER VXIDAG

1 pc x cablu OBD

1 pc x cablu USB +cablu de rețea 

1pc x 500GB hard disk

2.600,00 RON