Autel IM508

Autel IM508 este un programator de chei auto profesionist care oferă servicii superioare pe sistemul de imobilizare al masinii. Poate programa chei in situatia tuturor cheilor pierdute (AKL), adăugare cheie, învățare cheie, adăugare telecomandă, învățare telecomandă, citire și programare transpondere (chipuri) cheie și alte funcții legate de immobilizator. Instrumentul de scanare IM508 Pro este capabil să efectueze diagnoza la nivel OE pe toate sistemele electronice auto, avand o acoperire largă de modele a peste 80 de mărci , modele de vehicule americane, europene și asiatice.

Descriere:

Combinând capabilitățile de lucru pe sistemul de immobilizare și programare chei cu funcții avansate de diagnoza și servisare auto, MaxiIM IM508 de la Autel este un instrument de baza intr-un service auto.Fiind echipat cu un puternic procesor quad-core, ruland pe Android, avand un design intuitiv și o interfață directă permite tehnicienilor de orice nivel să efectueze rapid toate sarcinile necesare, de la simpla întreținere la diagnoza sistemului și programarea cheilor.

Autel IM508 este un programator și imobilizator de chei auto profesionist care combină programarea cheilor, diagnosticul tuturor sistemelor și funcțiile avansate de service. Programatorul IM508 Car Key poate efectua:

  • Citire PIN / CS (toate cheile pierdute), generarea de chei, programarea cheilor,
  • Resetarea / adaptarea sau codarea ECM IMMO, backup de date IMMO / Recovery,
  • Citire si scriere EEPROM și citirea și scrierea MCU de bază.

Caracteristici:

1. Procesor puternic Cortex-A9

2. Ecran tactil capacitiv LCD de 7 "1024x600

3. Memorie internă de 32 GB

4. Sistem de operare Android pentru boot rapid și multitasking

5. Combinație puternică de programare cheie / toate sistemele de diagnosticare / servicii avansate de întreținere

6. Mod inteligent pentru programarea cheii ghidată și automată

7. Mod Expert pentru programarea avansată a cheilor

8. Citire cod PIN / CS (toate cheile pierdute), generarea cheilor, programarea cheilor,

9. Resetarea / adaptarea / codarea ECM IMMO

10. Transpronder citire / scriere, EEPROM / MCU citire / scriere

11. Diagnoza la nivel OE pentru peste 80 de mărci din SUA, Asia și Europa

12. Servicii de întreținere avansate, inclusiv EPB, DPF, SAS, resetare ulei, BMS și calibrare senzori TPMS

FUNCTII

1. Programator cheie profesional:

Autel IM508 este un scanner profesional de diagnoza auto care oferă funcții de service excelente pentru sistemul de imobilizare, incluzand: starea sistemului de imobilizare, programarea cheilor, adăugare chei, toate cheile pierdute, programarea telecomenzii, adăugare telecomenzi, citirea și programarea cipurilor. Este o soluție profesională pentru cheile și telecomenzile mașinii și împiedică furtul mașinii!

Mod inteligent - accesează un meniu de funcții în care fiecare funcție este configurată ca un sistem de ghidare inteligent.

Mod Expert - accesează un meniu de funcții în care fiecare funcție este separată una de cealaltă.

1) Citire cod PIN / CS (toate cheile pierdute)

2) Generarea cheilor

3) Programare cheie

4) Programare chei smart

5) Backup / Restaurare date IMMO

6) Resetarea / adaptarea ECM IMMO

7) Reprogramare / codificare ECM IMMO

8) Programare cheie BMW FEM / BDC și adaptarea ECU

9) Programare cheie VW / AUDI MQB, 48 transponder (96 biți) adăugare cheie, toate cheile pierdute, A6-toate cheile pierdute și multe altele

IMMO:

Aplicația IMMO necesită o legătură intre sistemul de imobilizare a masinii si programator,care se realizeaza prin intermediul mufei OBD II. Aplicația preia informațiile IMMO ale vehiculului și efectuează funcții legate de IMMO, inclusiv programarea cheilor, programarea telecomenzilor, adăugare telecomenzi, etc.

2. XP200 KEY & CHIP PROGRAMMER

XP200 este special conceput pentru a citi datele din cipuri cheie ale vehiculului Volkswagen, clona și genera chei exclusive, citi / scrie date EEPROM la bord și citește / scrie MCU Freescale 9S12. Lucrând cu instrumentul de diagnoza și computerul care sunt încărcate ambele cu software-ul programatorului, XP200 poate citi / scrie date in cip cheie rapid și precis.

1) Transpondere citire / programare

2) Citire / Scriere EEPROM / MCU

3. Diagnoza tuturor sistemelor la nivel OE pentru peste 80 de mărci de vehicule

2.Diagnoza

Autel IM508 Car Scanner poate efectua un diagnostic OE-Level pe toate sistemele electronice auto, cum ar fi ABS, SRS, motor, transmisie etc., și poate afișa date în direct ale mai multor senzori. Este compatibil cu peste 80 de mărci și modele americane, asiatice și europene.

1) Identificarea tuturor sistemelor care echipeaza vehicolul

2) AutoVIN / AutoScan

3) Citire / ștergere coduri eroare

4) Vizualizare, înregistrare, redare date live

5) Vizualizați date freeze-frame stocate in memoria ECU de pe masina

6) Magazin și aplicații de gestionare a datelor

3.Cele mai utilizate servicii de resetare

Resetare interval service.

Serviciu EPB ,servisare sitem franare.

Calibrare SAS: Calibrarea senzorului unghiului de directie

Serviciu TPMS: Această funcție vă permite să căutați rapid ID-urile senzorilor, precum și să efectuați înlocuirea TPMS și testarea senzorilor.

Serviciu BMS: BMS (Battery Management System) permite instrumentului de diagnoza să evalueze starea de încărcare a bateriei, să monitorizeze curentul de încarcare, să înregistreze înlocuirea bateriei și să activeze starea de repaus a vehiculului.

Serviciu DPF: Această funcție este utilizată pentru a gestiona regenerarea DPF, si in cazul înlocuirii unor componente DPF

4.Tehnologie de scanare automată

Scanerul OBD2 profesional Autel IM508 vine cu funcția de scanare automată care efectuează o scanare cuprinzătoare asupra tuturor ECU-urilor din vehicul pentru a localiza defecțiunile sistemului și a prelua DTC-urile pentru un diagnostic eficient.

5.Date live și date freeze-frame

Scanerul de diagnosticare auto IM508 citește coduri, afișează date în direct ale mai multor senzori în grafic sau text, șterge codurile. Secțiunea Review Data vă permite să redați frame de date înregistrate din fluxurile de date live.

6.Asistență tehnică la distanță

Aplicația Remote Desk lansează programul de asistență rapidă TeamViewer, care este un ecran simplu, rapid și sigur de control de la distanță. Puteți utiliza aplicația pentru a primi asistență de la distanță ad-hoc de la centrul de asistență Autel, colegi sau prieteni, permițându-le să vă controleze tableta MaxiIM de pe computerul lor prin intermediul software-ului TeamViewer

Continutul pachetului:

1 buc x tableta MaxiIM IM508

1 buc x Programator cheie XP200

1 buc x adaptor Honda-3

1 buc x AAC001 - Cablu MED17

1 buc x adaptor KIA-20

1 buc x adaptor Mazda-17

1 buc x adaptor KIA-10

1 buc x USB adaptor extern de alimentare

1 buc x cablu principal

1 buc x Mini cablu USB

1 buc x husă de transport

1 buc x Ghid rapid

5.400,00 RON