Autel PowerScan PS100

       Autel PowerScan PS100 Tool este un tester de circuite, care dispune de aparat de masura, lanternă încorporată, indicator de scurtcircuit, tester releu/componentă, tester de continuitate și indicator de ground. PowerScan este caracterizat printr-o ergonomie si fiabilitate sporita, permițând utilizatorilor să verifice circuitele electrice foarte rapid. El este o optiune utila pentru orice tehnician care caută o soluție rapidă și precisă pentru diagnosticarea sistemului electric a masinii.

    Autel PowerScan PS100 poate lucra pe sisteme electrice de 6 până la 30 de volți ale vehiculelor. Alimentarea acestuia se face prin simpla conectare a testerului la bateria vehiculului sau la mufa de bricheta ,utilizand accesoriile din doatarea sa.

Funcții Autel PowerScan PS100:

1. Determina rapid polaritatea circuitului (pozitiv, negativ sau deschis fără a fi nevoie de reconectarea clemelor de la un pol la altul al bateriei;

2. Testeaza continuitatea circuitului de masa;

3. Prin apăsarea comutatorului de alimentare, pe vârful sondei se aplica + sau - , pentru a testa funcționarea unei componente electrice fără a folosi firele jumper.

4. Testeaza instantaneu contactele slabe de masă fără a efectua ,teste de cădere de tensiune. Aparatul este protejat la scurtcircuit; întrerupătorul său intern se va declanșa dacă devine supraîncărcat.

5. Puteti urmări și localiza scurtcircuitele fără a arde siguranțe. Cablul lung al instrumentului permite testarea pe toată lungimea vehiculului fără a căuta un punct de masa corespunzator.

1 × PowerScan PS100

1 × Cutie transport

1 × cablu prelungitor 1 × Vârf sondă

1 × cleme de conectare la baterie

1 × adaptor pentru brichetă

1 × Manual de utilizare

750,00 RON