FC200 CGDI

Programatorul FC200 ECU este un dispozitiv nou care este proiectat pentru clonarea ECU/EGS, acceptă funcții inclusiv pentru citirea și scrierea datelor, achiziția ISN,evita deschiderea ECU, clonarea modulului, modificarea VIN și stergerea DTC.FC200 suporta peste 4200 de tipuri de ECU/EGS, are trei moduri de operare, și acoperă aproximativ 80% din modelele de pe piață.

Nu este necesara deschiderea carcasei sau perforarea acesteia si asigura integritatea pieselor originale.

Previne pierderea datelor, verificarea automată, analiza 100% precisă a codului ISN BMW, suporta modificarea VIN și clonarea datelor diferitelor modele.

Suport exclusiv pentru stergerea DTC și eliminarea funcției, design rafinat, adaptare la diferite medii de operare, FC200 este un device de încredere pentru reparații auto.

FC200 reprezinta un upgrade a versiunii AT200, cu toate licențele activate și actualizare gratuită online timp de un an.

CARACTERISTICI FC200:

1.Programator auto ECU pentru reparații necesare-suport BMW ECU citirea, scrierea și clonarea datelor.Rezolva eficient problema înlocuirii ECU SH după deteriorarea unității de control ECU BMW, trebuie doar să citiți datele originale ale ECU și apoi să le clonați.

Suportă aproape toate modelele BMW ECU pentru citire și scriere: MSV90/ MSD85 MSD87 N20 N55 B48 B58 .

2.Suporta funcția BMW IMMO, citeste codul BMW ISN pe OBD.Rezolva rapid problema colectarii datelor de la BMW in situatia AKL.

3. Original de la CGDI și actualizare gratuită online pentru un an. Taxa anuală este de 125 USD/an după primul an.

4. FC200 suportă nu numai BMW ECU, ci și peste trei mii de ECU-uri precum KTAG, Kess, Autotuner, Dimsport etc. Verificați lista ECU de asistență FC200

5.Identificare ECU Bosch, pentru a afla ce tip de ECU

6.Trei moduri de operare: CAN-BUS, modul Bench și modul Boot

7.Multi-limbaj: engleză, franceză, spaniolă, poloneză, chineză tradițională și chineză simplificată

8.Versiune completă cu toată licența activată și actualizare gratuită timp de 1 an.

3.450,00 RON