Kess FW 5.017 SW 2.70

Programatorul utilizeza versiunea de software 2.80 ,dar poate lucra si cu versiunile anterioare de software (minim2.23)Versiunea de firmware a programatorului este FW5.017.La aceasta versiune toate protocoalele sunt active (nu sunt protocoale cu gri).Are adaugate 140 de protocoale noi fata de FW4.036.Aceasta versiune poate fi utilizata nelimitat ,nu are nevoie de tokenuri. Programatorul dispune in aceasta versiune de o protectie reala la conexiunea accidentalala net. Kess este unul dintre cele mai performante programatoare ECU de la momentul actual (clonare ECU ,chiptuning ,DPF OFF,update ECU, anulare Adblue etc).El acceseaza ECU prin intermediul mufei OBD a masinii. Acopera majoritatea autoturismelor,camioanelor,motocicletelor sau motoarelor marine de la ora actuala.
Programul este disponibil in limba engleza,germana,italiana si franceza.El este intuitiv si usor de utilizat ;varianta de soft este stabila si ruleaza pe orice windows 7 , 8 ,10.
Programatorul KESS are urmatoarele optiuni:
1. Verificare voltaj baterie in timp real;2. Posibilitate de full recovery (backup);3. Corectie automata a checksum-ului (unde este disponibil);4. Suporta Boot-Loader;5. Managementul al contorului de programare al ECU;6. Posibilitate de stergere a tabelei DTC (nerecomandat,decat in cazuri extreme);7. Optiuni de setare a vitezei de citire si scriere;8. Integrare totala cu ECM Titanium.
Ksuite 2.70 utilizat de acest programator reprezinta o versiune optimizata de software ,la care au fost aplicate urmatoarele imbunatatiri:
1. Au fost eliminate o srie de buguri;2. Posibilitatea de eroare de wake-up a fost redusa cu peste 80%;3. A fost eliminata eroarea de checksum;4. A fost remediata eroarea RSA;5. A fost remediata eroarea unmatched key ;6. Pcr2.1 Deblocare corectată7. Modelele vechi de ECU: EDC15V EDC15P EDC15VM pot fi citite/scrise pe mufa OBD fara probleme;8. Scrierea fără probleme La EDC17 VAG;9. A fost optimizata viteza de rulare;10.filele DLL aufost actualizate la nivelul anului 2021;

449,00 RON