Launch EasyDiag for Android

Launch EasyDiag pentru Android este un lector OBD2 cu bluetoth incorporat.Pretul include doar partea de hardware.Pentru a-l putea utiliza trebuie să achizitionati software-ul direct de pe site-ul Launch DBSCAR. Fiecare brand auto are pretul de 39.95USD.Pentru trei software cumparate simultan platiti 99,95USD iar daca instalati 5 pretul platit va fi 149,95USD.Software are suport update on-line gratuit timp de un an. După un an, fiecare actualizare de software este 29.95USD.Procedura de instalare a software: 1.Intrati pe siteul companiei Launch; 2.va faceti cont,folosind ca date de inregistrare datele din password paper. 3.alegeti softwareul care doriti sa-l utilizati,platiti pt el folosind un cont de Pay Pal. 4.downladati softul pentru care a-ti platit pe telefonul sau tableta dvs cu sistem de operare Android;instalarea este automata. 5.conectati-va prin bluetoth la dispozitiv;in acest moment puteti executa diagnoza pe marcile pt care a-ti cumparat software.
Caracteristicile conectorului: 1. generic capabilitate completa OBDII cititor de cod / scaner inclus în mod gratuit2. Citește si sterge codurile pe toate sistemele vehiculului3. Sistem complet și de acoperire al subsistemului (motor, ABS, SRS, transmisie și mai mult), cu data live și culoare grafică4. Data vii îmbunătățită și pentru toate sistemele de vehicule5. Include Bluetooth OBDII cablu prelungitor conector opțional disponibil pentru mai ușor Conectările și deconectările a conectorului OBDII6. Interfață este intuitivă si usor de utilizat7. personalizabile software-alege din peste 70 de producător Asia, Europa și America de Nord pentru o capacitate sporita8. software-ul unic Carline pret individual pentru fiecare marca de vehicule de acoperire suplimentară, capabilitati și functii cu fiecare nouă actualizare de software Marci suportate de dispozitiv: SUA:BXGM, CHRYSLER, GM, USAFORD Europene:AUDI, BENZ, BMW, CITROEN, DACIA, EUROFORD, FIAT, GAZ, gmsA, JAGUAR, LANCIA, LANDROVER, MINI, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, ROMEO, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SPRINTER, VAZ, VOLVO, VW, FORD Asiatice:ACURA, DAEWOO, DAIHATSU, HOLDEN, Honda, Hyundai, INFINITI, JPISUZU, KIA, LEXUS, MAHINDRA, MARUTI, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, Perodua, PROTON, SsangYong, SUBARU, SUZUKI, TATA, TLISUZU, TOYOTA
Măsuri de precautie cu privire la utilizarea dispozitivului pe vehicule:-Nu CONECTATI SAU CONECTATI DISPOZITIVUL CU CONTACTUL PUS! Riscati deteriorarea ECU sau diferitor senzori de pe masina;-Nu amplasati obiecte magnetice în apropierea dispozitivului pentru a se evita defectarea circuitelor si a componentelor;-Întrerupeti alimentarea dispozitivului (deconectati-l) înainte de a suda pe masina;-Evitati incarcarea cu electricitatea statică,folosind diverse metode de descarcare electrostatica (impamintare);-Conectati dispozitivul ferm in mufa OBD amasinii pentru a evita deteriorarea CI a acestuia.
Dispozitivul este un instrument electronic de precizie ,utilizati-l cu atentie.Tensiunea de alimentare a dispozitivului este de 12v (tensiunea bateriei), nu folositi o altă tensiune de alimentare.Opriti contactul masinii atunci când conectati sau deconectati conectorul de diagnosticare.Vă rugăm să puneti EasyDiag în locul său pe partea din spate a carcasei de protectie pentru a evita pierderea.
Continut pachet: 1buc x EasyDiag conector 1buc x password paper.

1.200,00 RON