Launch X-341 Diagun

1. Launch X431 Diagun este un instrument de diagnosticare special proiectat pentru tehnicieni auto.2. Unitatea principala compacta, funcțiile puternice de diagnosticare, actualizarile rapide si convenabile, conectorii universali, fac sa fie prima alegere pentru tehnicieni.3. X431 Diagun este echipamentul standard pentru tehnicieni.4. Cu un singur instrument Launch Diagun se pot testa două vehicule în același timp (dar aveti nevoie de doi conectori BT, pachetul standard, conține doar un singur conector BT) 5. Acesta este un element nou brand și are 12 luni de garanție și update gratuit prin e-mail.6. Lansarea Diagun vine de la una dintre cele mai populare producatori de echipamente de diagnostic din lume - LANSARE.7. Lansarea Diagun este mic și ușor de utilizat, cu conexiuni bluetooth prin intermediul unui hub conectat la OBD vehicul ceea ce face extrem de mobil.Funcții produs:
Funcția de diagnostic 1.Open automobileFuncția update gratuit 2.EmailFuncția 3.PDAFuncția de afișare 4.Multi limbaFuncția 5.Print Caracteristicile produsului:
1.O tehnologie de diagnosticare deschisă, bazată pe sistemul de operare Linux; 2.Pe on-line direct iclusiv upgrade; 3.Information pot fi partajate și luminozitatea pot fi ajustata,Touch screen; 4.Ecran LCD mare pentru introducerea de date facila; 5.Interactive și interfață operație simplă, cu un design modern; 6.Cu toate funcțiile de PDA; 7.Innovative.
Acesta are următoarele:
1.Citeste / sterge coduri de eroare2.Scanare motor3.Turns off luminile de serviciiTransmisie automată 4.Scans5.Turns off lumini airbag SRS6.Turns off lumini ABSSisteme de 7.Scannare body compueter, inclusiv aer conditionat si confort / sisteme de confort8.Live flux de dateActualizări de software 9.Daily prin e-mail / CD descărcare
x431 diagun are urmatoarele proprietati:
1. Unitatea principală compacta, echipament standard pentru tehnicieni2. Singurul instrument de diagnosticare care se poate lucra pe două vehicule în același timp3. Tehnologie Bluetooth, de comunicații fără fir. poate comunica pina la 100m prin Bluetooth, dar are si suport de comunicare prin cablu4. Conector 16pin universal OBD25. Indeplineste funcțiile de diagnoza de la X-431. Poate executa diagnoza pe toate marcile europene,asiatice sau americane.6. S-a imbunătățit foarte mult viteza cu care rulează7. Actualizare software prin mail.8. 4.3 inch de înaltă luminozitate, ecran tactil color de înaltă rezoluție9. Bateria de 1530mAh reîncărcabilă10. Card de memorie 1G11. Conector standard de imprimantă USB, suport imprimanta externa12. Full după serviciu de sistem de vânzări, durata de viata 1-1 serviciuCaracteristic tehnice X-431 diagun:1.Funcționează: WIN CE 5.02.CPU: 400 MHz ARM93.Memorie: 1G TF4.Main Unitatea: Universal Serial Bus / USB5.Main unitate de alimentare: DC5V6.Interfata imprimanta: USB7.Display ecran: 480x272, 4.3-inch LCD touchscreen8.Baterie rechargeable: 1530 mAh9.Bluetooth:25m10.Upgrading Interfata: USB

2.300,00 RON