MDI 2 GM

MDI 2 GM Interfață de diagnoza multiplă
MDI 2 GM Descriere:
Interfața de diagnoza multiplă 2 (MDI 2) este utilizată de tehnicieni profesioniști ca device pentru diagnoza și repararea sistemelor electrice și electronice auto. MDI 2 este proiectata pentru a conecta vehiculul la o aplicație computerizată gazdă, care funcționează apoi prin MDI 2 pentru reprogramarea unității de transfer electronic și a unității de control electronic (ECU).
Cea mai nouă interfață de diagnosticare multiplă GM bazată pe PC (MDI 2) oferă o putere de procesare crescută, securitate și viteze de programare mai rapide pe Global A și pentru viitoarele Globale B.
MDI 2 acceptă aplicații de diagnostic: GDS 2, instrument de diagnoza a busului de date și Tech2Win. De asemenea, acceptă aplicații de programare Pass-Thru: TIS2Web - SPS. Înlocuiește MDI din prima generație, introdusă în 2007, pentru programarea Pass-Thru pe modelele GM actuale. MDI 2 este compatibil cu modelele anterioare, astfel încât poate fi utilizata pentru a efectua programarea Pass-Thru pe toate vehiculele construite din 1996 cu ajutorul conectorului J1962 folosind un cablu DLC. Conexiunea dintre MDI 2 și PC poate fi realizată prin intermediul rețelelor individuale (USB) și a rețelei de distribuție (CAT5).
Caracteristici GM MDI 2:

  • Utilizează un conector nou, mai sigur de tip B și o protecție împotriva defecțiunilor la sol. Conexiunea cu fir este recomandată pentru programari si reflash care necesita omutilizare mai indelungata.● MDI 2 este alimentat de la mufa OBD a vehiculului prin intermediul cablului DLC. De asemenea, poate fi alimentat prin USB pentru a efectua actualizări de firmware doar utilizând un computer.● Utilizează USB 2.0 pentru download de firmware mai rapid.● Cablul DLC este de două ori mai lung decât cablul anterior și se conectează în partea de sus, pentru ergonomie. Cablul se conectează numai la MDI 2.

GM MDI 2 Lista de funcții* Identificare automată a vehiculului;* Citire și ștergere DTC;* Lista completă de parametri live pentru toate ECU;* Înregistrare / redare parametri live;* Poate face reflash la ECU existent cu o varianta optimizata de soft data de producator;* Programarea și instalarea noului ECU (PCM, ABS, instrumente, airbag, pompe de combustibil etc.,)* Programarea noilor chei* Setarea / eliminarea limitatoarelor de viteză* ca device passthru J2534 poate fi folosit pentru reflash și diagnoza ECU pentru alte marci, atunci când software-ul specific permite* Mai multe funcții specifice dealeruluiGM MDI 2 Lista pachetelor:1 buc x interfata MDI GM1 buc x DLC cablu SAE J19621 buc x cablu USB1 buc x cablu Ethernet

1.250,00 RON