Orange 5 Plus

      Orange 5 Plus este un programator full, avand partea hardware si versiunea de software upgradata . Sunt adaugate software suplimentare gratuite Software Versiune: V1.38, protejata prin dongle. Software-ul suporta update.Limba: engleza. Sisteme de operare: Win7 Win8 sau Win10 Licente software:MTRK (Inclus in Orange-5 de baza);TMS (Inclus in Orange-5 de baza);M08V; Immo HPX; 9V0NEC V850ES V850ES / SJ3 / SG3 UARTAirbag SPC560Car RadioImmo PIN&CSAirbag;Dashbord;F-Dashbord Tractor . Aceasta versiune nu suporta NEC V850E2.
Orange 5 Plus informatii tehnice:* alimentare pe USB (USB2.0 / 3.0)* soclu universal ZIF16 (zero inserted force) pentru EEPROM* controlul contactelor * doua extinsii compatibile cu Orange4 si Omega MTRK* Protectie împotriva supracurentilor* Protectie de tensiune la suprasarcina* Doua tipuri de alimentare: Standart (USB) si îmbunatatita (USB + alimentare de la sursa externa)* Trei posibilitati de reglare a tensiunii si curentului de : - tensiune de alimentare device intre 2,0 si 5,0V , cu un prag de 0,25V; - tensiunea de programare intre 2.0V la 21.0V; - 10V static suplimentar pentru microcontrolere;* viteza mare de citire si scriere, drivere bidirectionale , tensiune reglabila (2.0 ... 5.0V)* Generator de Wave cu frecventa (pâna la 24 MHz) si tensiunea de iesire (2.0 ... 5.0V) reglare* Capacitatea de emulare functionala a dispozitivelor USB de clasa CDC* Built-in 32-bit masina virtuala ,* Interfate acceptate: I2C, SPI, microwire, JTAG, UART, BDM, ISO7816, K-LINE (prin adaptor), CAN (prin intermediul unui adaptor)* Programatorul este protejat într-o carcasa functionala, ergonomica- Instalare: Orange 5 Plus poate fi instalat pe windwos 7 sau Windows 8.1 -CnCterm - Programul Terminal pentru lucrul cu porturi COM.
Caracteristici: Suporta orice port COM, inclusiv virtual, de la 1 la 20 Afiseaza text (ASCII) si modul HEX Crearea unei liste de comenzi, care permite editarea si trimiterea rapida Salvarea fisierelor, inclusiv setari de comanda si de port. Salvarea datelor de intrare în fisiere binare Transfer de fisiere prin portul serial. Setarile de întârziere pentru octeti si blocuri Modul "Echo" Setarile de întârziere între datele de intrare Managment de DTR, RTS , vizualizarea DSR, CTS, CD-uri, RI Programul nu are nevoie sa fie instalat Programatorul Orange 5 Plus poate lucra în modul de emulare.
Prezentarea video a programatorului o puteti vede aici youtu.be/KxS2xZxpSAk

1.150,00 RON
În stoc