VAG OBD Helper cu 10 tokenuri

VAG OBD Helper pentru VW Audi Skoda calculator de date immo 4 si 5Utilizeaza token pentru calculul online,pentru fiecare utilizare de calcul.Daca epuizati tokenurile, puteti achizitiona accesand Serviciu de token pentru VAG OBD Helper.Pretul este de 5,5$ pentru un token
Software este disponibil in engleza si chinezaAtasati VAG OBD Helper la mufa OBD la masinile din grupul VAG (VW, Audi, Skoda cu IMMO 4). Datele immo sunt determinate rapid, în 3-5 minute, prin calculu online (timpul depinde de starea retelei si de numarul de useri).VAG OBD Helper este usor de utilizat, ajuta la economisirea timpului si inlatura necesitatea demontarii a tabloului de bord.
Inainte de lansarea VAG OBD Helper, atunci cand la o masina din grupul VAG dotata cu IMMO 4 dorim adaugarea de chei, sau este necesara programarea unor chei noi in cazul pierderii tuturor cheilor, niciunul dintre VVDI2, AVDI, AP PRO, Lonsdor K518 nu poate citi datele necesare programarii direct pe OBD. In acest caz, operatorul trebuia sa dezasambleze tabloul de bord sau modulul comfort pentru a obtinerea datelor immo.Functii:1. Suporta A4L Q5 (toate cheile de tip 754C / J);2. poate fi utilizat pentru programarea cheilor VW, Audi, Skoda (chiar si atunci când toate cheile au fost pierdute) si corectarea odometrulu de generatia a 4-a.De exemplu,poate fi utilizat pentru colectarea datelor necesare programari chei 35XX in cazul AKL (all key lost) 873B cu eprom 24C64 sau modele noi cu eprom 95320;3. poate adauga cheie pentru tabloul de bord MQB JOHNSON (nu suporta AKL in acest caz,este necesar sa avem cel putin o cheie valida);4. Adaugare cheie PASSATT MQB;5. Asistenta pentru a obtine online date immo BCM2 pentru A6 A7 A8 Touareg Phaeton cu a immo generatie 5. Nota: datele de immo generatie 4 si datele MQB pot fi utilizate cel mai uzuale programatore de chei VAG de pe piata.
Când se foloseste VAG OBD Helper?1. Pentru masinile VAG cu immo MQB, daca datele immo nu pot fi citite, puteti încerca sa utilizati VAG OBD, pentru determinarea datelor (Add key Johnson Controls, de exemplu)
2. Daca A4L Q5 nu poate fi citit direct datele BCM2 si afiseaza eroarea wrong size, VAG OBD Helper poate fi utilizat pentru a calcula datele BCM2.
3. Daca sunt pierdute toate cheile pentru oricare dintre 2014 A6 A7 A8 Touareg, PHAETON cu sistem immo 5, poate fi folosit VAG OBD Helper pentru a calcula online datele BCM2, apoi se utilizeaza VVDI2, APPRO sau Londsor pentru a programa cheia.
Nota: Înainte de a utiliza VAG OBD Helper, este necesar sa va asigurati ca informatiile despre vehicul nu sunt modificate si ca starea vehiculului este legala, altfel datele immo nu pot fi calculate.

750,00 RON