Xhorse Key Reader XDKR00GL

Xhorse KEY READER este un dispozitiv portabil profesional pentru identificarea cheilor proiectat de Xhorse. El este capabil să identifice cheile mașinii (inclusiv cheile din plastic și cheile din aluminiu) rapid și precis.

Funcționează cu aplicația Xhorse și mașinile de tăiat chei, ideal pentru a evita ruperea palpatorului. Prin utilizarea acestui dispozitiv se ecomiseste foarte mult timp .

Avantajele cititorului de chei optic Xhorse:

Identificare bitting cheie

Se evita ruperea sondei

Suport cheile din plastic și aluminiu

Suport APP Control

Suport WiFi și Bluetooth connection

Suportă toate mașinile de tăiat chei

Actualizare gratuită

Ce poate face KEY READER?

Instrumentul este extrem de fiabil și ușor de utilizat, deoarece este conceput pentru a identifica cheile prin sistemul optic încorporat. Utilizatorii pot obține cheia specifică de tăiat și tăierea lamei direct prin aplicația Xhorse pentru mașinile de tăiat chei. Acest lucru ofera o experiență de utilizator mai simpla și optimizată.

Prin tehnica sa de imagistică optică, fie că este o cheie de plastic, o cheie de aluminiu cu un strat oxid sau o cheie deformată, Xhorse XDKP00GL Key Reader poate identifica și citi cu precizie bittingul acesteia fără a periclita sonda.

Cum se utilizează XHORSE KEY READER?

Pentru a utiliza KEY READER, trebuie să descărcați Xhorse APP prin care o puteți controla pentru finaliza diverse sarcini. De asemenea, puteți utiliza mașini de tăiat chei Xhorse cu ecrane pentru a finaliza lucrarea.

Pasul 1: Conectați KEY READER la Xhorse APP prin WiFi sau bluetooth

Pasul 2: Introduceți cheia în KEY READER

Pasul 3: Faceți clic pe "Identificare" pentru a obține bittingul cheii

Pasul 4: Tăiați cheia direct pe mașina de tăiat chei conectată

2.600,00 RON